Πως να έρθετε

Πως να έρθετε

Η Πάργα βρίσκεται στην Βορειοδυτική Ελλάδα δίπλα από τα Σύβοτα, την Πέρδικα, την Ηγουμενίτσα και απέναντι από τους Παξούς στα Νότια της Κέρκυρας. Απέχει 38km από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και 70km από το αεροδρόμιο του Ακτίου στην Πρέβεζα και 110km περίπου από τα Ιωάννινα μέσω Εγνατίας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φθάσετε μέχρι την Πάργα, ανάλογα με το μέσο με το οποίο θέλετε να ταξιδέψετε.

By plane

Υπάρχουν καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα προς τα αεροδρόμια του Ακτίου και της Κέρκυρας. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, πολλές αεροπορικές εταιρείες τσάρτερ από όλη την Ευρώπη πετούν προς τα δύο αεροδρόμια.

By car

Χάρη στην Εγνατία Οδό, η απόσταση από την Θεσσαλονίκη έχει μειωθεί σημαντικά. Για όσους βρίσκονται στην Βόρεια Ελλάδα μπαίνουν στην Εγνατία και αφού περάσουν τα Γιάννενα και την παράκαμψη Παραμυθιάς συνεχίζουν προς Ηγουμενίτσα, προσοχή στρίβουμε στον κόμβο Βασιλικό - Καρτέρι και στο Καρτέρι κάνουμε αριστερά προς Πάργα - Πρέβεζα, ακολουθώντας τις πινακίδες.

By bus

Η πρόσβαση στην Πάργα είναι δυνατή με λεωφορείο σε καθημερινή βάση από την Πρέβεζα και την Ηγουμενίτσα, και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες από τα Ιωάννινα. Υπάρχει επίσης καθημερινά δρομολόγια από Αθήνα (Σταθμός Κηφισό) και από τη Θεσσαλονίκη (Σταθμός Μακεδονία).

Locate Us

Αγιά Πάργας 48060, Ελλάδα

Follow Us

FIND US ON MAP

Find us on Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Copyrights © 2020 Zpoint Κατοικίες – Διαμονή στην Πάργα MindTheAd.gr